30 Eylül 2014 Salı

Koçtaş’tan hesaplı elektrikli ısıtıcı(soba) modelleri

Kış aylarının gelmesiyle birlikte elektrikli ısıtıcılara olan talep de artmaya başladı. Peki ya çok sayıda değişik fiyat ve modeldeki ürünler arasından size en uygun olanını nasıl seçeceksiniz? Öncelikle yapmanız gereken tam olarak ihtiyacınız olanı tespit etmek.  İhtiyacınız olan şey anlık ısınma ya da belirli bir odayı sürekli belli bir ısıda tutmak olabilir. Merak etmeyin. İhtiyacınız ne olursa olsun, Koçtaş mağazalarında size uygun bir elektrikli ısıtıcı bulmanız mümkün!


kumtel-koctas-quadro-4X4-buharli-quartz-isitici


 


 


Yukarıda görmüş olduğunuz Kumtel Quadro Buharlı Quartz ısıtıcı modelinin fiyatı sadece 59.99 TL. Üründe devrilme emniyeti, Termostat ile sıcaklık ayarı, 4 adet quartz tüp mevcut. Küçük ve ortalama büyüklükteki odaları ısıtmak için yeterli.


simfer-slim-plus-buhar-fan-termostat-koctas-isitici-soba


 


Daha büyük odalarınız için ise yukarıda görmüş olduğunuz Simfer Slim Plus modeli ilginizi çekebilir. Ultra ince bu ısıtıcı sizi çok şaşırtacak! Turbo fan, kademeli ısı ayarı, devrilme emniyeti, led aydınlatmalı buhar ünitesi ve aynalı yansıtıcı özelliklerine sahip bu ürün yalnızca 329.90 TL!


 


 


Isıtmayı düşündüğünüz oda küçükse eğer, yukarıdaki elektrikli ısıtıcı modellerini de düşünebilirsiniz. Yukarıdaki Luxell Javel Quartz ısıtıcı 34.90 TL.  2 ayrı güçte kullanım, devrilme emniyeti, 22 saniyede şok ısıtma ürünün başlıca özellikleri. Bu ürün de uygun fiyata küçük bir odanızı ısıtmaya yetecek kapasitede. Sobanın küçüklüğü sayesinde ise ürünü kullanmadığınız zamanlarda koyacak yer sıkıntısı çekmeyeceksiniz.


koctas-bes-dilimli-yagli-mini-radyator-isitici


Koçtaş mağazalarında satılan radyatör modellerinin en hesaplısı ise yukarıdaki model. Küçük odalarınızı ısıtmaya yetebilecek 5 dilimli bu radyatöre yalnızca 59.99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ayarlanabilir termostat, devrilme emniyeti, aşırı ısınma emniyeti ürünün başlıca özellikleri.


Koçtaş mağazalarında bunlardan farklı olarak onlarca ısıtıcı modeli mevcut. Detaylı bilgi için hemen size en yakın Koçtaş mağazasına gidebilir ya da Koçtaş’ın resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Sizler için seçtiğimiz diğer ısıtıcı modelleri:





 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder