25 Eylül 2014 Perşembe

2014/2015 Bershka sonbahar/kış hırka-ceket modelleri

Havaların serinlemesi ile kış kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Dolayısıyla dolaplardaki yazlıklar yerini kışlıklara bıraktı. Özellikle de mevsim geçişlerinin en çok kullanılan kıyafeti olan hırka ve ceketlere.


bershka-pembe-kapusonlu-ici-kalin-orgu-ceket


İşte bu yüzden Bershka bu mevsimde en çok tercih edilen hırka ve ceket koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunuyor. Bu kışa özel yine birbirinden harika tonlarda hırka/ceket modelleri ile farkını koyan Bershka fiyatlarıyla da oldukça iddialı. İnce hırkalardan kalın ceketlere doğru gidildikçe artan fiyat aralığı 50-150 TL arası değişiyor. Fakat sonbaharda akşam esintisinde üzerinize alacağınız ince tığ işi bazı hırkaları 25 TL’ye bulabilirsiniz.


Modeller genellikle soğuk kış günleri düşünülerek kaban yerine giymek için tasarlanmış. Bu yüzden bu kalın yün ceketlerin içleri de yün ve polar. Tabi trikolarda oldukça rağbet gören modeller arasında yerini almıyor değil. Trikolarda her ne kadar kısa modeller tercih edilse de bu yıl ceketlerin modası uzundan yana. Renk tonlarında ise bu yıl lacivert ve uçuk pembe-krem tonları moda.


İşten sizler için seçtiğimiz hırka ve ceket modelleri:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder