3 Eylül 2014 Çarşamba

2014 İstikbal koltuk takımı modelleri

Oturma odalarında yenilik yapmayı düşünenler, bu yazımız tam size göre. Genellikle ihtiyaç anında herkes istediğini alır; fakat söz konusu olan değişimse hep bir bahane beklenir. Halihazırdakinin kırılması, bozulması gibi mesela. Ama İstikbal koltuk takımlarını gördükten sonra bahane beklemenize gerek kalmayacak.


istikbal-podium-koltuk-takimi-turkuaz


İstikbal mobilya birbirinden dekoratif onlarca koltuk takımı ile yeni yılda oturma odanıza konuk olmaya hazırlanıyor. Resimde görmüş olduğunuz Podium koltuk takımı 5.314 TL.


istikbal-viva-koltuk-takimi-fusya-mavi


Eski mobilyalarınızdan sıkıldıysanız ve farklılık arıyorsanız, tercihinizi Viva koltuk takımından yana kullanmak isteyebilirsiniz. Bu koltuk takımı konforlu oluşunun yanı sıra modern çizgileriyle de dikkat çekiyor. Viva  koltuk takımının fiyatı 5.450 TL.


kristal-kol-takimi-istikbal-kadife


İstikbal mobilyanın seçkin koltuk takımlarından biri olan Kristal modeli, dekorasyonda sadeliği ve zarifliği ön planda tutanlara göre hazırlanmış. Misafirlerinizi göz yormayan renkleri, rahatlığı ve zarifliği ile büyüleyecek Class koltuk takımının fiyatı yalnızca 3.802 TL.


İşte İstikbal Mobilya’nın birbirinden harika koltuk takımları. İyi gezintiler dileriz.





 


 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder