20 Eylül 2014 Cumartesi

Dick Clark'ın Malibu'daki Çakmaktaşlar konseptli hatıra evi

cakmaktaslar-evi


7’den 70’e çocuk yaşlı herkes Çakmaktaşları duymuş ve çizgi filmini izlemiştir. Oldukça eğlenceli olan Taş Devri çizgi filminin ana karakteri Fred Çakmaktaş ve Wilma Çakmaktaş’ın muhteşem evleri sanki televizyondan fırlamış da Malibu’daki bu evde hayat bulmuş.


2012 yılında vefat eden ünlü ABD’li radyo ve televizyon yapımcısı Dick Clark’ın Taş Devri konseptli hazırlattığı evi tam 3,5 milyon değerinde ve 22 dönüm arazi üzerine kurulu.


Çakmaktaşların evinin gerçek dünya versiyonu olan bu ev tamamen organik taş ve topraktan yapılmış ve mobilyalarda evin atmosferine uyumlu bir şekilde döşenmiş. Evde yatak odası, iki banyo, bir şömine, şehir ışıkları ve gün batımının yanı sıra Serrano Vadisi, Boney Dağları, Channel Adaları ve Pasifik Okyanusu manzarası da bulunuyor. Hatta evde manzara seyri için büyük cam pencereler kullanılmış.


Hani derler ya anlatılmaz yaşanır işte bu yüzden evin resimlerine göz atarsanız evin özellikleri hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.


cakmaktas-konseptli-mutfak flintstones-cakmaktas-banyo flintstones-cakmaktas-evinden-goruntuler flintstones-ev flintstones-house flintstones-house-banyo flintstones-house-dick-clark flintstones-yatak-odasi malibu-flintstones-evi malibu-tas-ev tas-devri-evi tas-devri-konseptli-ev tas-ev-manzaralari tas-ev-oturma-salonu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder