2 Eylül 2014 Salı

2014 Bellona köşe oturma grupları

Köşe takımları evlerin olmazsa olmazları arasındadır. Derin sohbetlere, ikindi çaylarına ev sahipliği yapan salonlarınızı böyle bir güzellikten neden mahrum bırakasınız ki? Tabii ki bütün salonlar köşe takımlarına uygun olmayabilir. Ancak biz uygun olanlar için özel bir yazı hazırladık. İşte Bellona mobilyanın 2014 köşe takımı modelleri…


bellona-bolivya-kose-takimi


Bolivya köşe takımında açık renkler tercih edilmiş. Bu sadelik, salonunuzu daha sıcak ve samimi gösterecektir. Uygun sehpa, televizyon ünitesi ve aydınlatma aksesuarları ile salonunuzu baştan yaratabilirsiniz.


lavida-kose-takimi-bellona


Bellona mobilya 2014 yılı için daha canlı ve renkli hayatları da unutmamış. İşte cıvıl cıvıl insanlara cıvıl cıvıl bir köşe takımı. İstediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bu köşe takımı ile misafirlerinizi büyüleyebilirsiniz.


bellona-modena-kose-takimi


Modena köşe takımı ise evlerinde ciddiyeti elden bırakmadan karizmatik bir duruş yakalamak isteyenler için. Evet, tanımın biraz garip olduğunun farkındayım; fakat aynen öyle. Bu şık köşe takımı ile 2014′e bambaşka bir havayla merhaba diyebilirsiniz.


Bellona mobilya kalite, hesaplı fiyat ve konfor üçgeninin en cazip markalarından biri. Mobilya bakıyorsanız eğer mutlaka uğrayın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder