26 Mayıs 2014 Pazartesi

Survivor'dan elenen isim Serenay Aktaş oldu!

Survivor’da adaların birleşmesiyle gönüllüler ve ünlüler birbirleriyle kaynaşmaya başladılar. Ufak tefek sorunlar olsa da beklenen gerilim oluşmadı. Ödül oyununu ünlüler kazandı ve keyifli bir gün geçirdiler. Bu ödülün verdiği rahatlamadan olsa ki malesef dokunulmazlık oyununu kaybettiler.


serenay-aktas-futbolcu


Dokunulmazlık oyunu sonrası konseye giden ünlüler takımı yaptıkları oylamada Tolga Karel’i elemeye çıkardı. Aynı zamanda Survivor’da halk oylaması kuralı değişti.


Haftanın birincisi için oynanan oyunda Merve birinci oldu.Elenmesi için ikinci bir aday çıkarması gerekiyordu ve ”Duygusal hareket edemem” deyip Serenay’ın ismini söyledi.


Ünlüler takımında gergin anlar yaşanırken, ödül oyunuyla tekrar bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımında Tolga Karel yüzünden gergin anlar yaşandı. Ödül oyununda sakatlık yüzünde yarışmayan Tolga Karel yarışmacılar arasında gergin anlar yaşattı.


Yapılan halk oylamasında sıralamada geride olan Serenay Aktaş adaya veda eden isim oldu. Merve bilerek en yakın arkadaşını yollayarak Serenay’ın dostluğunu kaybetti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder