10 Mayıs 2014 Cumartesi

Soğutulmuş çilek çorbası tarifi

Malzemeler:


  • 230 ml çilek

  • 115 ml elma suyu

  • 60 ml süt

  • 4 adet çilek

  • 4 adet nane yaprağı

sogutulmus-cilek-corbasi-tarifi


Hazırlanışı:


  1. Çilekleri yıkayıp, temizleyin. Kaymağı alınmış sütü, elma suyunu ve çilekleri bir kabın içine koyup, soğutucuda 30 dk kadar dondurun.

  2. Dondurduğunuz karışımı buzdolabında soğuttuğunuz servis tabağının içine alıp, daha önceden ayırdığınız 4′er adet çilek ve nane yaprakları ile süsleyin. Servise sunun.

Hazırladığınız bu yemek formuna dikkat etmek isteyenler için. 39 kalori.


Afiyet olsun…





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder