25 Mayıs 2014 Pazar

Çivili bez ayakkabı tasarımı

civili-bez-ayakkabi-tasarimi


Ayakkabılarda çivi modasını beğeniyorsanız ve kendiniz için bir çift çivili ayakkabı tasarlayabilirsiniz. İster eski ayakkabınız olsun ister yeni alın maliyet açısından orijinal çivili ayakkabı almaktan daha uygun olacaktır.


ayakkabilara-civi-yapistirmaBu tasarım ayakkabıyı yapmak için ilk olarak bir çift ayakkabıya, kaliteli bir yapıştırıcıya ve süsleme çivilere (raptiye) ihtiyacınız var.


ayakkabi-tasarimi


Ayakkabının rengi sizin zevkinize bağlı. Ama yapıştırıcının etkili olmasına dikkat edin. Eğer malzemeleriniz tamamsa bir tahta çubuk ve kürdanla işleme başlayabilirsiniz. Yapıştırma işlemi için kürdan kullanarak çivileri ayakkabının istediğiniz noktalarına yapıştırmaya başlayabilirsiniz.


civili-ayakkabi-kendin-yapAyakkabının ister kenarlarına ister tamamına isterseniz de sadece ve ön-arka yüzeylerine çivileri yapıştırabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken çivilerin belli bir düzende yapışmasıdır.


ayakkabi-kendin-yap


Çivilerin aralarında fazla boşluk kalmamasına ve belli bir orantıda olmasına dikkat edin.


ayakkabi-civi-yapma


İsteğe bağlı çivileri zımbalama işlemi ile ayakkabıya monte edebilirsiniz fakat bundansa yapıştırmanızı tavsiye ederiz. Ön ve arkalara yapıştırabilir, isterseniz de sadece yanlara yapıştırarak zarif bir model tasarlayabilirsiniz. Çivinin rengi sizin ayakkabı için seçtiğiniz renge ve tarzınıza göre başka bir renkte olabilir. Tercih sizin.


ayakkabilarda-civi-tasarimi


 


 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder