22 Mayıs 2014 Perşembe

Çocuk odaları için masal kitaplığı tasarımı

cocuk-odalari-icin-kitaplik-tasarimi


Çocuklara küçük yaşta kitap alışkanlığı kazandırmanın bir yolu olan masal kitapları için bir kitaplık hazırlamaya ne dersiniz? Gördüğünüz bu ağaç kitaplık çocuklara kitap kültürünü sevdirmek ve evde kütüphaneye yöneltmek için harika bir seçim. Hayvan figürleri ile renklendirilmesinin yanı sıra oyuncaklar ile süsleyerek odada renkli ve eğlenceli bir bölüm oluşturabilirsiniz. Böylece çocuklarınız kitap almak ve kütüphanesini renklendirmek için can atacak.


cocuk-odalari-icin-masal-kitapligi


Çocuğunuzu masal diyarına götürecek bu harika masal kitaplığına etsy‘den 2100 dolara satın alabilirsiniz. Fakat alacağınız kitaplığın hayvan figürlü rafları için ayrıca fiyat ödemek zorunda kalacaksınız. Eğer bu kitaplığa o kadar para veremem ama benim çocuğumun odasında bu kitaplıktan olmalı diyorsanız iyi bir marangoz ile anlaşıp birlikte daha cazip fiyatlara bir kitaplık tasarlayabilirsiniz. Sizin ve çocuğunuzun hayal gücünü yansıtan harika kitaplık ile odayı masal diyarına taşıyabilirsiniz.


masal-kitapligi


 


Ağaç kitaplık tasarımının yanısıra yukarıda gördüğünüz hayvan raf tasarımını yaparak kitapların dağılmadan durmasını sağlayabilir ve ağacı renklendirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder