24 Nisan 2014 Perşembe

Türkiye'nin en seksi kadını "Kendi"

seksi-sarkici-kendi


Kendi, adıyla tanınan ve gerçek adı Nuray Ülker olan Türk oyuncu ve şarkıcı.


4 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kendi 4 yaşında klasik bale eğitimi almaya başladı. 1 yıl piyano eğitimi aldıktan sonra lisedeyken 4 sene bateri çaldı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde piyano dersleri aldı. Voleybol ile ilgilenen Kendi bir yandan da şan dersleri aldı. Kendi, 2009 yılında “Aksi Single” albümüyle müzik dünyasına adım attı. Daha önce modellik ve Number 1 TV’de VJ’lik yapan ünlü şarkıcı reklam filmlerinde ve dizilerde rol aldı. Hey Girl dergisinin kapak kızı yarışmasında da ilk 10’a kaldı. 2010 yılında “Havalar Güzel” şarkısını çıkartmıştır.


kendi-nuray-ulker-seksi


14 yaşındayken “Aşkına Eşkıya” dizisinde, daha sonra “15-16″ yaşlarında ise “Gurbet Kadınları” ve “Cennet Mahallesi” dizilerinde rol aldı. “Evcilik Oyunu” yarışmasına katılan Kendi, bu yarışmayla kendini bir nebze daha gösterdi. Pembe takıntısı olan Ülker’in, evi ve arabası pembe renkte.


2011 yılında “Postmodern” adlı single’ı çıkartmıştır. İlk klibini “Lalale” ve ikinci klibini “Kelden Adam”a çekmiştir. 1 yıl aradan sonra yeni single çalışması “Aşka İnanmaz”ı yayınlamıştır. Sözlerini Murat Çekem’e, müziğini Yordancho Vasilikoski, aranjesini Erhan Bayrak üstlenmiştir.


Son olarak 2012 yılında Star TV’de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programına katılan ünlü şarkıcı başarılı sahne performansları ve taklitleriyle kendisini Türk halkına oldukça sevdirdi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder