17 Nisan 2014 Perşembe

2014 İlkbahar/yaz bayan pantolon modelleri

2014 İlkbahar yaz bayan pantolon modelleri koleksiyonlarda yer alırken tasarımcıların oldukça fazla model çeşitliliğiyle bu sezon kreasyonları zenginleştirdikleri hemen fark edilmektedir. Yeni sezon bayan pantolon modelleri içinde birbirinden farklı kesimlerin yer aldığı koleksiyonları bir araya getirdiğimizde tarz, renk, desen çeşitliliği öne çıkmaktadır.


Yazlık bayan pantolon modelleri içinde ilk olarak dikkat çeken yüksek bel detayı tüm koleksiyonlarda kullanılıyor. Spor ve klasik modellerde basen bol aşağıya doğru daralan, bileğe iyice oturan dar paçalara yer veren tasarımcılar yan ceplerle modeli tamamlıyorlar. İlginç tasarım fikirleri arasında podyumlarda katman rüzgarları esiyor yani üst üste giydirme ve giyinme şeklinde tasarımlar sezonun en yeni trendi olarak dikkat çekiyor.



 


Bayan pantolon modellerinde bel üzerinde kesilmiş mini etek modelleriyle şaşırtacak cep detayları ise oldukça büyük ve dökümlü görsellikler yaratırken ince yüksek bellerde büyük katmanlı pileler dikkat çekecek kalın kemer şeklinde parçalar bu yılın ilginç tasarım listelerinde yerini alıyor olacak.


Yeni sezon bayan pantolon modelleri arasında paça detayları da dikkat çekerken özellikle kısa paça trendinin devam ettiği ilk bakışta kendini gösteriyor. Ayak bileği ve üzerinde paça boyları pantolon modellerini trend yaparken uzun paçaları kıvırarak da kısaltmak moda oluyor. Midi boy modası etek modellerinden sonra bu kez de pantolon modellerinde görünürken diz alt dar yada ol kesimlerde oldukça rahat spor ve şık pantolon modelleri denemeye değer trendlerden sadece biri olacak. Tasarımcılar modeller kadar kumaşları da pantolonlarda trend listesine taşırken saten, deri, tül, dantel, şifon, jakarlı ve ipek kumaşlar hit detaylar arasında öne çıkanlardan sadece birkaçı.


Yazlık bayan pantolon renklerinde ise beyaz, siyah, pembe, lila, mavi, kırmızı, zümrüt, bordo ve metalik gümüş ve altın tonları dikkat çekecek. Bu sezon son yıllara damgasını vuran desenlerde dikkat çekerken özellikle yılan, leopar, çiçek, geometrik, çizgi, ekose ve sanatsal grafik desenler trend listesinde dikkat çeken tasarımlarda yer alıyor.


2014 İlkbahar yaz bayan pantolon modelleri ilginç desen çeşitliliğinden farklı renklere ve detaylara kadar farklılarla doluyken sizlerinde gardıroplarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.






2014 İlkbahar/yaz bayan pantolon modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder