7 Mart 2014 Cuma

Yeni Skoda Yeti 2014

koda-yeti-2


Skoda’nın SUV segmentindeki ilk aracı aracı Yeti, benzersiz tasarımı ve etkileyici güvenlik donanımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Araca dışarıdan bakıldığında farklı bir konseptte olduğu açıkça görülüyor. Aracın binek araçlarla jip arasında bir yerde olan boyutları, şehiriçinde manevra güçlüğü yaratmazken, arazide ise büyük kolaylık sağlıyor.


Skoda yeti, bildiğiniz üzere önceki yıllarda dört far ile oluşturulmuş bir ön tasarıma sahipti. 2014 modelinde diğer tüm modellerde olduğu gibi, ön far sistemi ve tasarım komple değiştirilerek araç daha modern ve agresif bir görünüşe ulaştırılmış. Farların altındaki panel ise gündüz farları ile zenginleştirilmiş. Bu şüphesiz sürücüler için büyük kolaylık sağlayacak bir güvenlik yeniliği.


Skoda Yeti, standart olarak 6 adet havayastığı ve diğer güvenlik ekipmanlarıyla birlikte gelmektedir. Ayrıca araç, Skoda’nın yeni yorgunluk sistemini de barındırıyor. Bu sistem, araç 65 km/h üzerindeyken sürücünün direksiyon hareketlerini algılayarak yorgunluk durumunu ölçüyor ve sürücüye mola vermesini öneriyor.


2 benzinli 3 dizel olmak üzere 5 farklı motor seçeneğine sahip. Aracın ideal olan 1.4 TSI motor seçeneği 120 beygir gücünde ve 10.6 saniyede 0′dan 100′e çıkabiliyor. Bu seçeneğin 100 km’de ortalama yakıt tüketimi ise 6.4 lt.


Sonuç olarak Yeni SKODA Yeti macerayı seven yol tutkunları için en ideal seçeneklerden biri. İşte aracın sizler için derlediğimiz birbirinden güzel fotoğrafları…






Yeni Skoda Yeti 2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder