7 Mart 2014 Cuma

Survivor'daki Turabi Çamkıran kimdir?

turabi-camkiranSurvivor’ın başlamasının üstüne daha sadece 3 hafta geçmesine rağmen, insanlar gerçek yüzlerini yavaş yavaş açığa çıkartmaya başladılar. Ünlüler takımı bugünlerde hala problemsizken, gönüllüler takımı adeta parçalandı. Bu parçalanmanın başında ise şüphesiz Turabi Çamkıran geliyor.


Turabi, yarışmanın ilk bölümünden itibaren sivri hareketleri, saygısız konuşmaları ve kendi takım arkadaşlarına dahi yaptığı  ters hareketlerle dikkat çekmeyi başardı. Şimdi yarışmacı hakkında kısa bir bilgi verelim.


Hayatı


Turabi Çamkıran 1986 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Break Dans eğitmenidir. Çocukluk yaşlarından itibaren ilgi duyduğu dövüş sporlarına dans alanındaki başarılarının ardından merak salmış ve dövüş işini mesleğe dönüştürmüştür. Kafes dövüşlerine çıkan isim, bu şekilde para kazanmaya başlamıştır. Çıktığı maçların birinde yediği dayak sonrasında, kafes dövüşünde en iyi yere gelebilmek için Muay Thai öğrenmek amacıyla bu dövüş sanatının çıkış merkezi olan Tayland’a gitmiştir. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra da Yetenek Sizsiniz programına katılmıştır.


Yetenek Sizsiniz’de başarı elde edemeyen Turabi, bugünlerde Survivor’da yarışmaktadır.



Survivor'daki Turabi Çamkıran kimdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder