16 Mart 2014 Pazar

Survivor ünlüler adasına ilk kim veda edecek?

Survivor’ın bugünkü bölümü oldukça heyecanlı yarışmalara sahne oldu. Ödül oyununu kaybeden gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanınca da ortaya ilginç röportajlar çıktı. Dokunulmazlık oyununun ardından Ünlüler hayal kırıklığı yaşarken, gönüllüler takımı ise uzun zamandan sonra galibiyetin tadını çıkardı.


Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ilk gününden beri hareketleriyle ve sivri sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran, dokunulmazlık oyunu sonrasında yaptığı yorumlarla yarışmaya damga vurdu. Turabi ada konseyi için “Ben o adada olsam oyumu Ahmet Dursun’dan yana kullanırdım. Onu düşük performansı yüzünden değil, sevmediğim için yazardım. Ama ben o adada değilim, o yüzden Ahmet Dursun şöyle kenarda dursun. Bence ünlüler İsmail Baki’yi göndermek isteyecektir.” şeklinde açıklama yaptı.


Ünlüler adası parçalanıyor mu?


Öte yandan ünlüler adasında çatırdamalar başladı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında toplanan ünlülerden Akın ve İsmail Baki, Tolga Karel’i öne çıkmaya çalışmakla suçladı. Şu aşamada ünlüler adasından ayrılacak isim, seyircilerin oylarıyla birinci seçilecek yarışmacıya bağlı. Ada konseyinde belirlenecek ilk aday; Tolga Karel, Eda Özerkan veya İsmail Baki üçlüsünden biri olabilir. Bunun haricinde seyirci oylarıyla Tolga Karel birinci seçilmezse, muhtemelen adaya veda eden ilk ünlü isim olacak.


Ada Konseyi Sonuçları


  • Duygu Bal’ın yazdığı isim Eda Özerkan.

  • Eda Özerkan’ın yazdığı isim Ahmet Dursun


Survivor ünlüler adasına ilk kim veda edecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder