18 Ağustos 2014 Pazartesi

Taşınabilir renkli kitap tabureler

Piknikte, kampta, denizde, balıkta en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin başında; birkaç tabure, küçük bir de masa gelir. Fakat normal sandalye, tabure ve masaların taşınması zor olduğundan, çoğu zaman yeni icatlar geliştirmek zorunda kalırız. Bir ağaç kütüğünü sandalye, masa olarak kullanmak gibi… Aslına bakarsanız yaratıcılık güzel şey, ancak yine de en olumsuz durumu düşünmekte de fayda var. Ya hiçbir ağaç kütüğü bulamazsak?


kitap-tabure-modelleri


Arris Hamroun imzalı, renkli kitap taburelerin en büyük avantajı taşınabilir olmaları. Ortalama bir kitap görünümündeki, oldukça hafif bu tabureyi çantanıza, hatta poşete sığdırabileceğiniz gibi elinizde de taşıyabilirsiniz. Sadece otomobili olanlar için değil, motosikleti olanlar, hatta hiçbir şeyi olmayanlar için bile ideal. İster masa olarak kullanın, ister tabure. Tek yapmanız gereken birkaç saniye içinde açmak…


kitap-tabure-tasarimi


Kitap tabureleri evinizde, ofisinizde, çadırınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta dilerseniz aracınızda dahi bulundurabilirsiniz. Uzun yola giderken durup bir çay molası vermek istersiniz belki, belli mi olur?


Kitap tabureyi kullanmadığınız zamanlarda kitaplığınızda saklayabilirsiniz. Taşınması kolay, portatif, fonksiyonel, dekoratif… Daha ne olsun?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder