26 Ağustos 2014 Salı

2014 Dantelli ayakkabı modası

dantelli-dolgu-topuk-ayakkabi


Bu yazın moda trendi olan dantelli ayakkabılar benimde favorilerim arasında. Özellikle de yüksek tabanlı ayakkabılar ile dolgu topuklu ayakkabılar.


dantelli-converse-ayakkabi-modelleri


Özellikle soft renklerin kullanıldığı modellerde su yeşili, toz pembe ve beyaz renkler favoriler arasında. Değişik dantel desenlerine sahip ayakkabı tasarımlarında en çok tercih edilen modellerden birisi olan converse tasarım ile hem şık hemde sportif görünmek mümkün.


dantelli-krem-ayakkabi


 


Ayakkabının üzerine kot ve bluz giyerek şık bir görünüm elde edebileceğiniz gibi gelinlik altında da kullanabilirsiniz. Yüksek ve zarif olması sayesinde ayakta kalacağınız yorucu bir gecede rahatça hareket edebileceksiniz.


dantelli-dolgu-topuk-ayakkabi-modasi


Modellerde her ne kadar soft renkler tercih edilse de nane yeşili gibi çarpıcı renkleri partilerde kullanabilirsiniz.


dantelli-ayakkabilar


Pembe ve bej rengine sahip ve daha çok spor giyinmeyi sevenler için tasarlanmış modellerde sadece bilek kısmında dantel kullanılarak sadelik sağlanmıştır. Böyle sade bir ayakkabıyı 50 lira civarında bir fiyata satın alabilirsiniz.


dantelli-spor-ayakkabi


Günlük hayatta yürüyüşe çıkarken giyebileceğiniz dantelli spor ayakkabılar ile farklılık yaratabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz diğer modeller…





 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder