29 Ağustos 2014 Cuma

Koton 2014 iç giyim koleksiyonu


Koton 2014 koleksiyonunda birbirinden çarpıcı sütyen ve külot modelleri yer alıyor.  Son dönemlerin modasına uyan Koton iç çamaşırlarında fosforlu geçişlere yer vermeyi unutmamış. Genellikle dantel ağırlıklı tasarladığı sütyen ve külot modellerinde saten kumaşlarda kullanan Koton, günlük kullanıma önem verdiği kadar seksiliğe de önem vermiş.


Her iç giyim markası gibi tasarımlarda siyah ve beyaz renklerini kullansa da bu koleksiyonda ağırlık pembe tonlarına verilmiş. Çoğu modelde siyah beyaz kullanılsa da mutlaka kenarları olsun dantel detayları olsun ufak dokunuşlarla pembe kullanılmış.



Koleksiyonda genellikle dantelli desenlere önem verilse de puantiye, çiçek gibi desenlerde dantelli kumaşların arka planı olarak kullanılmış. Fiyatlarında oldukça cazip olduğu koleksiyonda sütyen fiyatları 20-40 TL arası değişirken külot fiyatları ise 15 TL civarındadır. Bu zarif ve şık külot ve sütyenlere sahip olmak istiyorsanız Koton mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz birkaç model…





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder