18 Şubat 2014 Salı

Survivor'ın yeni bombası: İsmail Baki Tuncer

Mart ayında ekranlarımıza konuk olmaya hazırlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için açıklanan 8 ünlü isimden biri de İsmail Baki. Görünen o ki, bu sezon Sabit Kanca tiplemesinin yaratıcısı İsmail Baki, adanın içinden geçecek :)


İsmail Baki Tuncer kimdir?


İsmail Baki Tuncer, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sahip olduğu taklit yeteneğini değerlendirmeye karar veren Tuncer, ilk olarak “İner Misin? Çıkar Mısın?” isimli yarışma programına katılarak birincilik elde etti. Daha sonrasında; Show TV’ de yayınlanan “On Parmak On Marifet” isimli yarışmayı da birincilikle bitirip büyük ödül olarak bir araba kazanan İsmail Baki, aynı yarışma programında Yavuz Seçkin’le tanışmıştır ve 1997 yılında birlikte radyo programı yapmaya başlamıştır.


ismail-baki-survivor


2002 yılında Radyo Klas’da Yavuz Seçkin’le birlikte yapmaya başladıkları “Yavuz’un Minibüsü” adlı radyo programı, halen Süper FM’de hafta içi her gün saat 18.00 ile 20.00 arasında devam etmektedir. Bu programda İsmail Baki Tuncer, sayısız ünlünün seslerini taklit edip, çeşitli skeçler yapmaktadır. En beğenilen skeçlerinden bir tanesi, Aziz Yıldırım, Çelik, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Nihat Doğan, Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Kurtlar Vadisi karakterlerinden; (Memati, Büyük İskender, Güllü Erhan, Laz Ziya) , Recep İvedik ve daha bir çok ünlünün taklidini yapmaktadır.



Bu yayın döneminde TV8′de yeni başlayan ve her hafta Cuma saat 20.00 de yayınlanan “Co-Medya” adlı komedi programınında başrolünde yaptığı taklitlerle kısa zamanda izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Ayrıca yine bu yayın döneminde Kanal Türk ekranlarında yayınlanan “Meşhurlar Perdesi” isimli programda onlarca ünlüyü sesiyle taklit etmektedir. Hacivat ve Karagöz tarzında ünlülerin çizgi karakterlerinin olduğu ekrana,İsmail Baki Tuncer sesiyIe ve yeteneğiyle hayat vermiştir. İsmail Baki Tuncer, evli ve 1 çocuk babasıdır.



Survivor'ın yeni bombası: İsmail Baki Tuncer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder