12 Şubat 2014 Çarşamba

Flappy Bird nasıl yüklenir?

flappy-birdSon günlerin en popüler oyunlarından biri olan Flappy Bird bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyun yapımcısının aldığı şok bir kararla marketlerden kaldırılmıştı. Bunun üzerine bu esrarengiz bir şekilde bağımlılık yaratan oyun için çeşitli alternatif yöntemler aranmaya başlandı. Bugün, oyunu yasal yollardan indirmek mümkün değil; ancak henüz oynamamış olanlar ve merak edenler için hemen söyleyelim. Evet mümkün!


FLAPPY BİRD – ONLİNE OYNAMAK İÇİN TIKLA


Flappy Bird çılgınlığı nasıl başladı?


Flappy Bird adlı oyun her ne kadar yeni yeni popüler olsa da, Apple Store’a Mayıs 2013 tarihinde sunulmuştu. Piyasaya ilk sunulduğu günlerde pek beğenilmeyen ve hatta ünlü oyun inceleme otoritelerinden kötü not alan Flappy Bird adlı oyun, çoğunlukla grafikleri yüzünden eleştirilmişti. Ancak tüm bu eleştiriler oyunun popüler olmasını engelleyemedi, çünkü oyun şaşırtıcı bir şekilde bağımlılık yapıyordu. 2014 Ocak ayında App Store da en çok indirilen uygulama olan Flappy Bird, son olarak 30 Ocak 2014′te Android tabanlı cihazların marketi Google Play Store’a sunuldu. Zaten popülerleşmeye başlayan oyun, bunun üzerine daha da güçlenerek bir anda çılgınlığa dönüştü.


Flappy Bird neden kaldırıldı?


Flappy Bird adlı oyun, Vietnamlı yapımcı Nguyen Dong tarafından yapılmıştı. Yapımcı, 8 Şubat 2014 tarihinde kendi Twitter hesabından yazdığı mesajda, oyuna daha fazla katlanamadığını ve 9 Şubat günü de oyunu kaldıracağını açıkladı. Bu mesajından tam 22 saat sonra sözünde duran Dong, oyunu marketlerden kaldırdı.


Henüz Flappy Bird adlı oyunu indirmemiş ve indirmek isteyenler için yasal bir yol bulunmuyor. Öte yandan daha önce indiren ve cihazlarına yükleyen kullanıcılar, oyunu oynamaya devam edebilecekler.


Flappy Bird nasıl yüklenir?


Eğer Flappy Bird adlı oyunu yüklemek istiyorsanız bunun bir yolu var. Oyunun APK dosyasını bilgisayarınıza yükleyerek, ardından kablo veya bluetooth aracılığıyla dosyayı cihazınıza atarak oyunu kurabilirsiniz. Flappy Bird Android Apk dosyasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.


Flappy Bird Android APK İndir



Flappy Bird nasıl yüklenir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder