Pazartesi
Kahvaltı: Tarçınlı çay, 1 bardak pirinç sütü, 3 etimek.
Öğle: Sebzeli pilav, biraz kırmızı biber veya soya sosu ile tatlandırılmış tavada sebze.
İkindi: 1 meyve.
Akşam: Buharla pişirilmiş pilav ve safranlı dana eti, fırında domates, 2-3 haşlanmış erik.
Salı
Kahvaltı: 1 fincan çay, müslili süt.
Öğle: Haşlanmış soya fasulyesi, havuç ve mısırlı salata, 1 haşlanmış elma.
İkindi: 1 meyve.
Akşam: Buharda pişmiş pilav ve fırında balık, buharda pişmiş sebze.
Çarşamba
Kahvaltı: Sütlü kahve, 2 dilim kepekli ekmek.
Öğle: Bezelyeli pilav, 1 rafadan yumurta, buharda pişmiş ıspanak, 1 haşlanmış meyve.
İkindi: 1 bardak süt.
Akşam: Köri soslu tavuk veya karides, karışık haşlanmış sebze, 1 meyve.
Perşembe
Kahvaltı: 1 fincan çay, 1 dilim ekmek ve 1 dilim ananas.
Öğle: Kızarmış tavuk, buharda pişmiş sebze ve salata.
İkindi: 1 meyve
Akşam: Soya soslu spagetti, 1 dilim ızgara et.
Cuma
Kahvaltı: 1 fincan kahve, 2 dilim kepek ekmeği, diyet bal.
Öğle: 1 dilim ızgara et, köri soslu sebze haşlaması, 1 sandviç ekmeği.
İkindi: 1 meyve.
Akşam: Sebze çorbası, fırında dil balığı, meyve salatası.
Cumartesi
Kahvaltı: 1 fincan çay, müslili süt.
Öğle: Köri soslu tavuk, meyve salatası.
Akşam: Buharda pişmiş pilav, baharatlı omlet, 1 meyve.
Pazar
Kahvaltı: 1 fincan çay, 2 dilim kepek ekmeği, diyet bal.
Öğle: Taze soğanla pişirilmiş soyalı tavuk.
Akşam: Buharda pişmiş domatesli pilav, haşlanmış taze fasulye.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder