2 Haziran 2014 Pazartesi

Yuvarlak burunlu babet modellerinde 2014 modası

yuvarlak-burun-babet-modelleri


Yuvarlak hatta sahip bu babet modelleri fiyonk kurdele ile süslenmiş. Renk tonlarının soft seçilmesi ise modele zariflik katmış.


cicekli-yuvarlak-burun-babet-modeli


Oldukça şirin bir görünüme sahip çiçek tokalı babet modelinin fiyatı 50 TL civarında değişiyor. İsterseniz düz bir babet alarak böyle bir toka yapıştırabilirsiniz.


fiyonklu-babet-modelleri


Pembe, beyaz, krem, gri ve siyah renk tonlarına sahip fiyonklu babetlerinin fiyatları 70 Tl civarında. Oldukça zarif olan bu modellerde yılın modası puantiyelerde işlenmiş.


parlak-simli-ipli-babet-modeli


Gümüş renkli ışıltılı babete oldukça uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. 30 TL civarında bir fiyata sahip olan bu modeli gece elbiselerinin altında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta düğününde rahat etmek isteyen gelinlerin de tercihi olabilir.


keten-babet-modelleri


Yazın keten ayakkabı sevenlerin tercihi keten babetlere örnek olabilecek bu modeldeki dantelli fırfır ve kurdele babete şirin katmış. Fiyatı 30 TL olan bu babetlerde 2014 yazının tercihlerinden.


sari-bilekten-baglamali-babet-modeli


Yaz aylarının en çarpıcı renklerinden olan sarı ile bütünleşen bu model iddialı giyinmeyi sevenlerin tarzını yansıtıyor. Fiyatı ise 60 TL civarı.


turkuaz-babet-modeli


Bu tarz bir babete hemen hemen bütün ayakkabı mağazalarında rastlayabilirsiniz. Fiyatının 20 TL arasında değişen modellere değişik tokalar takılarak renklendirilmiş.


siyah-civili-suet-babet-modeli


Sadelikten hoşlananlar için süet babetler iyi bir alternatif.


renkli-babet-modelleri


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder