9 Haziran 2014 Pazartesi

Aras Bulut İynemli Hayatı ve Fotoğrafları

Aras Bulut İynemli (d. 25 Ağustos 1990) Türk dizi oyuncusu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde uçak mühendisliği okumaktadır.


aras-bulut-hayati


Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken Yönetmen Zeynep Günay Tan’ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırarak televizyon dünyasına adım atmıştır. Bu dizide gösterdiği başarılı performans sayesinde ünlenen Aras Bulut dizinin bitiminden sonra başarılı projelere imza atmıştır.


2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında gösterime giren Mahmut ile Meryem filminde başrol oynayarak beyazperdede yerini alan Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemişti. Bu eleştirilerin ardından oyunculuk kariyerinde önemli bir yer olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Bayezid karakteri ile herkes tarafından oldukça beğenildi.


























YılFilmRolNotlar ve ödüller
2009Arka SokaklarŞerefKonuk Oyuncu, 122.bölüm
2010 – 2013Öyle Bir Geçer Zaman kiMete AkarsuBaşrol Oyuncusu
2013Mahmut ile MeryemMahmutBaşrol Oyuncusu
2013 – 2014Muhteşem YüzyılŞehzade BayezidYardımcı Oyuncu
2013Tamam mıyız?İhsanBaşrol Oyuncusu

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder