5 Aralık 2013 Perşembe

Dekoratif çekmeceli bez gardırop modeli

islevsel-bez-gardırop


Kaba gardıroplardan hoşlanmıyor musunuz? Kendi tarzınızı mı yaratmak istiyorsunuz? Öğrenci evinizde kullanmak için hesaplı bir gardırop mu arıyorsunuz? Öyleyse görmüş olduğunuz dekoratif çekmeceli bez gardırop modeli tam da size göre.


pratik-bez-gardırop


Şık görünüşü ile evlerinize farklı bir hava katacak olan bu gardırop modelinin alt kısmında iki adet de çekmece bulunuyor. Bu yönüyle diğer bez gardırop modellerinden sıyrılan ve bizlere kullanım rahatlığı sağlayan bu gardırobun bir diğer avantajı ise alt kısmında bulunan teker sistemi. Gardırobun hareketli olması, temizlik esnasında yerini değiştirebilmek açısından oldukça önemli. Bu yüzden seçeceğiniz modelde teker sisteminin bulunmasına dikkat edin.


Eğer tek başınıza yaşıyorsanız size dekoratif bez gardırobu önerebiliriz. Genellikle öğrenci evlerinde kullanılan bu gardırobun sökülüp tekrar takılabilir olması da bir diğer avantaj. Dekoratif bez gardırop, 3 farklı renk seçeneği ile birlikte birçok online mağazada satılmaktadır. Ayrıca daha geniş gardırop isteyenler için, ürünün 3 kapılı modeli de bulunuyor. 2 kapılı bez gardırop modeli 50-60 TL aralığında, 3 kapılı model ise 80-100 TL aralığında satılmaktadır.


 



Dekoratif çekmeceli bez gardırop modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder